Kunstudsmykning til offentlige institutioner

Når kunst skal være meget mere end blot en dekoration, en del af behandlingen

God Kunst kan meget, det er meget individuelt, hvordan man opfatter kunst. Fælles er dog, at kunst sætter følelser i gang.

Den kan skabe glæde, debat, interesse og være fængende – for både børn og voksne og kunsten påvirker patienters sygdomsforløb positivt. 

LithoArt tilbyder at udføre udsmykningsopgaver med spændende grafisk kunst til offentlige institutioner i hele Danmark. Vi giver gerne tilbyd store projekter i hele landet, hvor levering sikkerhed og rimelige priser er afgørende.

Hvem er vores målgruppe?

Målgruppen for vores moderne grafiske kunst er alle offentlige institutioner, hvor man sætter pris på god interessant kunst, der er meget mere end blot en dekoration. Det kan for eksempel være:

  • Uddannelsesinstitutioner
  • Hospitaler
  • Plejehjem
  • Kunstforeninger

Vi hjælper med at vælge den rette kunst til offentlige institutioner

Kunst i det offentlige rum spiller en stor rolle i forhold til det budskab og udtryk, man ønsker at sende til brugerne. Hvad man ønsker af kunst på hospitaler, kan være meget anderledes, end hvad man ønsker af kunst på plejehjem.

Derfor hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige kunst der passer til den konkrete institution og dennes ønsker i forhold til indretningen og stemningen i de pågældende rum.

Vi kommer ud til den pågældende institution med vores kollektion af grafiske værker og sammen udvælger vi de billeder der passer lige til netop denne opgave i forhold til totalindretningen.

Alle vores litografier er lavet i samarbejde med dygtige kunstnere på værkstedet i Vence.

Hvis det ønskes, kan vi også tilbyde indramning af de valgte litografier.

Skal udsmykning med kunsten besluttes i forbindelse med et nybyggeri eller en renovering, stiller vi gerne op i planlægningsfasen, så kunsten bliver integreret fra start af.

Gå til webshop

  1. Kunst gennem 35 år

I mere end 35 år, har jeg arbejdet og været engageret i kunstbranchen.

International erfaring

Edition LithoArt og mit grafiske værksted i Frankrig har givet os kendskab og erfaring i udvælgelse af dansk og international kunst.

Er du interesseret?

Spændende litografier fra førende kunstnere.

I mere end 35 år har LithoArt haft glæden af samarbejdet med en lang række etablerede kunstnere fra mange lande. På vores webshop, kan du købe god varieret grafisk kunst. Alle værkerne er trykt i begrænset antal, de er underskrevet og nummereret af kunstneren på værkstedet.

Telefon

22 99 60 04

Adresse

Salgssted Galleri Stokkebro

Kontakt Lulu Stokkebro

Strandvejen 140, 2900 Hellerup

Klik her for rutevejledning

Lithoart – CVR: 42761095

Kontakt LithoArt

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker yderligere information om de mange smukke værker. Vi er behjælpelig med information på alle vores produkter.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​