Om LithoArt

Hvad gør vi?

LithoArt Edition har tryk litografier i limited editions i samarbejde med anerkendte skandinaviske og internationale kunstnere siden 1983 på Lithoarts eget grafisk atelier i Vence.

120 anerkendte spændende kunstnere har udført kollektionen på det grafiske værksteder i Vence. Editionerne er trykt i begrænset antal som er signeret og nummeret af kunstneren, din kvalitets garanti.

Stor variation i det kunstneriske udtryk, gør det enkelt at finde ny god kunst når du vil have fornyelse i dit hjem eller når udsmykningen med kunsten i firma domicilet skal opdateres eller fornyes.

​Udsmykning med god kunst i nybygninger giver virksomheden et nyt image ligesom den fremmer trivsel og miljøet. Det er også vigtig at opdatere kunsten når bestående lokaler skal renoveres.


Det har vist sig at udsmykning med god spændende kunst i indretningen på hoteller og sygehuse har givet tilfredse og positive brugere.


Kontakt os

Kontakt venligst bjarnehansen@lithoart.com for at få et forslag og en budgetpris på udsmykningsopgaven.

  1. Kunst gennem 35 år

I mere end 35 år, har jeg arbejdet og været engageret i kunstbranchen.

International erfaring

Edition LithoArt og mit grafiske værksted i Frankrig har givet os kendskab og erfaring i udvælgelse af dansk og international kunst.

Er du interesseret?

Spændende litografier fra førende kunstnere.

I mere end 35 år har LithoArt haft glæden af samarbejdet med en lang række etablerede kunstnere fra mange lande. På vores webshop, kan du købe god varieret grafisk kunst. Alle værkerne er trykt i begrænset antal, de er underskrevet og nummereret af kunstneren på værkstedet.

Telefon

22 99 60 04

Adresse

Salgssted Galleri Stokkebro

Kontakt Lulu Stokkebro

Strandvejen 140, 2900 Hellerup

Klik her for rutevejledning

Lithoart – CVR: 42761095

Kontakt LithoArt

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker yderligere information om de mange smukke værker. Vi er behjælpelig med information på alle vores produkter.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​