Kunst til private sælges

Synes du at din bolig trænger til fornyelse? Skal du være opmærksom på...
Kunstvalget til udsmykningen af væggene i dit hjem signalerer meget mere end du måske er bevidst om. Signalerne kan ubevidst  være politiske, tristhed, glæde, ondskab eller godhed. Farvevalget påvirker dig også psykologisk.


Vil du opnå et optimalt resultat bliver du nød til også at tilføre dine vægge ny energi i for af god kunst. Det er ikke tilstrækkeligt at udskifte møbler, gardiner, tæpper etc.

LithoArt’s store unikke kollektion af grafisk kunst er skabt på værkstedet i Vence i et samarbejde med anerkendte danske og Internationale kunstnere, kollektionen er bred i det kunstneriske udtryk, og kan være en inspirationskilde, hvis du ønsker at få glæde af kunsten i din indretning. Læs mere om vores kunst til salg eller besøg webshoppen. 

Gå til webshop

  1. Kunst gennem 35 år

I mere end 35 år, har jeg arbejdet og været engageret i kunstbranchen.

International erfaring

Edition LithoArt og mit grafiske værksted i Frankrig har givet os kendskab og erfaring i udvælgelse af dansk og international kunst.

Er du interesseret?

Spændende litografier fra førende kunstnere.

I mere end 35 år har LithoArt haft glæden af samarbejdet med en lang række etablerede kunstnere fra mange lande. På vores webshop, kan du købe god varieret grafisk kunst. Alle værkerne er trykt i begrænset antal, de er underskrevet og nummereret af kunstneren på værkstedet.

Telefon

22 99 60 04

Adresse

Salgssted Galleri Stokkebro

Kontakt Lulu Stokkebro

Strandvejen 140, 2900 Hellerup

Klik her for rutevejledning

Lithoart – CVR: 42761095

Kontakt LithoArt

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker yderligere information om de mange smukke værker. Vi er behjælpelig med information på alle vores produkter.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​