Virksomhedsudsmykning i form af moderne kunst

Udsmykning med kunst til virksomheder

Driver du en virksomhed, eller er du ansvarlig for virksomhedens kunst og udsmykning, og leder du i den forbindelse efter moderne kunst til virksomhedens bare vægge, der ikke kun skal være til dekoration, men som også skal være meget mere end det?

Hos LithoArt hjælper vi en række forskellige virksomheder i blandt andet Charlottenlund, Hellerup og hele Storkøbenhavn med deres virksomhedsudsmykning, og vi står også gerne klar til at hjælpe lige netop din virksomhed med at få god spændende kunst op på væggene.

Vi har leveret kunst til store skandinaviske kunstforeningen, kunst til udsmykning på kontorer, klinikker, arkitekter og forskellige institutioner hospitaler og plejehjemsindretning.

Tag os med på råd allerede i planlægningsfasen af din renovering

Når virksomhedens lokaler skal renoveres og moderniseres, eller hvis der for eksempel skal opføres en helt ny firmabygning, så tag os gerne med på råd og bliv inspireret. Vi deltager gerne i planlægningsfasen, hvor interessant kunst skal spille en væsentlig rolle, og hvor kunst bliver værdsat som mere end blot en væg dekoration.. 

Vi kommer forbi med en kollektion

Vi kommer forbi din virksomhed med en kollektion af litografier, så vi sammen kan finde de billeder, der passer til lige netop din virksomhed og dens indretning samt det ønskede udtryk.

Alle vores grafiske værker bliver fremstillet i samarbejde med dygtige kunstnere, som er med til at varetage forarbejdet i forbindelse med farveudskillelse.

Når vi sammen har fundet frem til de ønskede værker, kan du i Galleri Stokkebro se rammeforslag og vælge om vi skal sørge for at værkerne bliver indrammet.

Lad os hjælpe med din virksomhedsudsmykning

Vi har stor erfaring inden for udsmykning af virksomheder, og vi tilbyder rimelige priser på vores grafiske kunst. Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med virksomhedsudsmykning, så kontakt os gerne for yderligere information, eller besøg Galleri Stokkebro i Hellerup.

Gå til webshop

  1. Kunst gennem 35 år

I mere end 35 år, har jeg arbejdet og været engageret i kunstbranchen.

International erfaring

Edition LithoArt og mit grafiske værksted i Frankrig har givet os kendskab og erfaring i udvælgelse af dansk og international kunst.

Er du interesseret?

Spændende litografier fra førende kunstnere.

I mere end 35 år har LithoArt haft glæden af samarbejdet med en lang række etablerede kunstnere fra mange lande. På vores webshop, kan du købe god varieret grafisk kunst. Alle værkerne er trykt i begrænset antal, de er underskrevet og nummereret af kunstneren på værkstedet.

Telefon

22 99 60 04

Adresse

Salgssted Galleri Stokkebro

Kontakt Lulu Stokkebro

Strandvejen 140, 2900 Hellerup

Klik her for rutevejledning

Lithoart – CVR: 42761095

Kontakt LithoArt

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker yderligere information om de mange smukke værker. Vi er behjælpelig med information på alle vores produkter.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​