1-3 dages levering |14 dages returret |Unikt sortiment

Handelsbetingelser

 

 

 

Data ansvar.
LithoArt er dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som kunde handler med os, eller i øvrigt gør brug af de services vi tilbyder, vi ønsker at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. 
Vi behandler personoplysninger i henhold til denne privatlivspolitik og gældende lovgivning.
LithoArt
Strandlund 107
2920 Charlottenlund
CVR no. 42761095
info@lithoart.com
Telefonnummer: + 45 22996004

 

Vi Indsamler oplysninger…..
Når du som kunde handler med os, eller gøre brug af vore services vi tilbyder.
Når du som privat kunde ønsker at købe værker, deltage i arrangementer, modtage nyhedsbreve, eller i øvrigt gøre brug af de services vi tilbyder indsamler vi en række oplysninger om dig for effektivt at kunne administrere vores kunderelation til dig og for at kunne administrere dine eventuelle køb af værker. 
Vi indsamler alene nødvendige oplysninger, såsom dit navn, din adresse, dit telefonnummer, din email adresse, dine interesser kunstmæssigt, din eventuelle relation til andre kunder, og oplysninger om tidligere købte værker. Vi opbevarer dine oplysninger i vores sikre kunde kartotek.
Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du selv har oplyst dem i forbindelse med køb, og ved tilmelding til vores nyhedsbrev, eller ved spørgsmål via email og telefon.
Det er nødvendigt at du oplyser os om dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din email adresse for at du kan indgå en køb.  


Anvendelse at dine personoplysninger.
Så du kan foretage dit køb, så der kan udskrives faktura.
Så du bliver oprette i vores kunde kartotek
Så vi effektivt kan besvare dine henvendelser.
Så vi kan sende dig vores nyhedsbrev, hvis du ønsker dem.
Så vi får mulighed for at give dig den bedste service.
I markedsførings øjemed.

 

Behandlingen af dine personoplysninger på baggrund af…
Dit samtykke.
Nødvendigheden for indgåelsen af en aftale med dig, eller din anmodning om at tage skridt inden indgåelse af en aftale, for at leve op til den juridisk forpligtelse der er nødvendig for at den dataansvarlige kan udføre arbejdet.

 

Behandling af dine personoplysninger i markedsføring…
Vi vil gerne sende dig forskelligt markedsføringsmateriale, som vi tror kan være interessant for dig.
Vi sender kun markedsføringsmateriale til dig hvis du accepterer det. 
Du kan altid fravælge det igen.
Ønsker du fravælge markedsføringsmateriale skal du sende os en afmeldings mail til info@lithoart.com

 

Videregivelse af personoplysninger?
Vi kan i visse tilfælde vi videregive personoplysninger til nære samarbejdspartnere for at yde services i forbindelse med administration, support og udstillinger der er tilknyttet LithoArt eller Galleri Stokkebro, eller hvis en domstolsafgørelse eller gældende ret påkræver det.
Videregivelse af dine personoplysninger vil kun ske for at kunne udføre den tjeneste du beder om for eksempel ved oprettelse som kunde i vores kunde kartotek.

 

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?
LithoArt gemmer alene dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser du har bedt om og nødvendigheden for at kunne administrere dig som kunde, eller så længe det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Vi sletter derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som formålene behandles og afsluttes.

 

Hvad er dine rettigheder?
Ønsker du adgang til dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os på info@lithoart.com.
Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger vi har og behandler om dig. 
Viser det sig at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at få dem rettet, blokeret eller slettet. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelser mod at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling eller forlange at få brugen af dem begrænset .
Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, 
Du ret til at trække dit samtykke tilbage. Din tilbagetrækning af samtykke vil ikke påvirke lovligheden af den behandling, der blev udført, før du trak dit samtykke tilbage.

 

Klage muligheder...                                                                                                                                                              Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, der kan kontaktes via dt@datatilsynet.dk. Du kan finde mere information på Datatilsynets hjemmeside. 
Behandlingen af personoplysninger til direkte markedsføring, kan du til en hver tid gøre indsigelser mod profileringen i den pågældende markedsføring.

 

Ændringer i vi vores privatlivspolitik…
Privatlivspolitik opdateres løbende for at sikre at du får præcise informationer, og for at overholde gældende lovgivning. Det medfører at vi løbende vil opdatere vores privatlivspolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne privatlivspolitik kan du finde på vores hjemmesiden.

 

Har du spørgsmål?
Du er altid meget velkommen til at kontakte os, når har du spørgsmål til vores privatlivspolitik eller de personoplysninger vi indsamler og behandler om dig:
LithoArt, Strandlund 107, 2920 Charlottenlund
info@lithoart.com
Telefonnummer: + 45 22996004
Denne privatlivspolitik blev sidst revideret den 10.05.2022

 

 

FORSENDELSES INFORMATIONER

Sidst opdateret d. 10.05.2022

 

Værker købt på webshoppen til levering i Danmark                                                                                                            Alle litografier pakkes og sendes i specialdesignede rør. Vi anbefaler at du åbner røret hurtigst muligt efter at du har modtaget det, og ser og skriver til info@lithoart.com hvis der er sket skader.

Forsikret forsendelse med Postnord koster dags dato
Kr. 225,- inkl. moms.
Hvis du har spørgsmål til din ordreforsendelse eller der er problemer med leveringen kan leveringen følges på Post Nords hjemmeside. Får du ikke svar kan du altid kontakte os på info@lithoart.com. 

 

Retur politik.
Når LithoArt har modtaget de returnerede værkerne i originalemballage og når LithoArt har konstateret at værkerne er  intakte og uden skader, modtager du inden 30 dage et tilgodebevis der er gældende 1 år. fra udstedelsen.  

Værker købt på LithoArt´s webshop har du 14 dages fortrydelsesret på fra modtagelsen. 
Hvis du fortryder dit køb, skal du hurtigst muligt tage kontakt til os på info@lithoart.com og meddel at du ønsker at returnere hele ordren eller et værk af værkerne samt oplys ordrenummeret. 
Billederne skal behandles forsigtigt så der ikke kommer buler og knæk i papiret. 
Du skal selv betale for returforsendelsen, og det er vigtigt at du sender ordren retur i originalemballagen, pakket på samme måde, som du modtog din ordre. Det er dit ansvar at ordren returneres uden skader. Pakken skal sendes til vores adresse og den skal kunne  spores hos PostNord.

 

Værker købt i salgsstedet Galleri Stokkebro
Det kan være en god ide at opleve, røre og mærke papir kvaliteten, før du bestemmer at købe det, så undgås de fleste fejlkøb.
Værkerne kan kun ses fysiksk i Galleri Stokkebro, Strandvejen 140, 2900 Hellerup. Ring og tal med Lulu Stokkebro mob. +45 28576954,  så får du også mulighed for at opleve mange andre spændende kunstneres original værker. 

 

Alle LithoArt´s grafiske værker er signeret og nummeret originaltrykt, der er lavet i samarbejde med kunstneren og trykt på værkstedet i Vence, på træfrit fransk specialpapir. 
Returvare skal afleveres i originalemballage på galleriet, konstaterer LithoArt fejl og mangler, forbeholder LithoArt sig ret til at afvise en returnering.

Vi anbefaler derfor at du først køber et værk når du føler at du ikke kan undvære at eje billedet.

Du kan ikke få købsprisen returneret for værker du har købt, ved at returnere værket.  

Du kan få et tilgodebevis på købsbeløbet som gælder 1 år fra udstedelsen, eller du er velkommen til at vælge et andet værk til samme pris, eller betale extra for dyrere værker, eller hvis det nye tryk er billigere at få differancen refunderet. 

 

 

LithoArt CVR no. 42761095
Strandlund 107
29.20 Charlottenlund
info@lithoart.com
Købprisen hos LithoArt er incl. moms.